Werken bij NE DistriService betekent werken bij een organisatie die betrokken is bij haar personeel. Onze organisatie is plat met korte lijnen en een persoonlijke noot. Van chauffeur tot directeur en van loodsmedewerker tot planner, iedereen is belangrijk en telt mee.
140

medewerkers


Zetten zich bij NE DistriService in voor het beste resultaat

Werken bij NE DistriService? Bekijk onze vacatures

PROCESBEGELEIDER DISTRIBUTIECENTRUM (m/v voor 40 uur per week)

Wat houdt het werk in?

Als procesbegeleider in ons distributiecentrum ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de medewerkers en zorg je voor een optimaal proces. Je maakt roosters, ontvangt de goederen die veelal vanuit het buitenland binnenkomen, geeft leiding aan medewerkers, verdeelt de werkzaamheden en bent aanspreekpunt voor wat betreft de uitvoering van de werkzaamheden. Tevens zoek je continu naar mogelijke verbeteringen in de processtromen binnen het DC. Je werkt in een team van 4 procesbegeleiders in wisselende diensten in de ochtend- middag- en nachtdiensten.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding en bent in staat om werkzaamheden in een distributiecentrum te coördineren. Daarnaast ben je daadkrachtig, resultaatgericht, kun je inspringen op onverwachte omstandigheden, beschik je over goede communicatieve vaardigheden op diverse niveaus en ben je in staat om leiding te geven.

Wat mag je verwachten?

In deze afwisselende en verantwoordelijke functie werk je in een open collegiale sfeer. Wij bieden je een fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband, prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je sollicitatie met CV kun je, bij voorkeur per e-mail, binnen twee weken na het verschijnen van deze vacature, richten aan: hrm@ne.nl

NE DistriService B.V., Energieweg 28, 8071 DA Nunspeet, Tel: 0341 - 257605

MEDEWERKERS DISTRIBUTIECENTRUM

Zoek je een afwisselende baan waarbij je samen met je collega's goederen sorteert en vrachtauto's laadt? NE DistriService is dan op zoek naar jou!

Wij zijn dé specialist in de distributie van hangende- en lange colli die schadegevoelige zijn. Voorbeelden zijn gordijnen, raamdecoratie, op maat gebogen gordijnrails, rollen stof en verlichting.
Voor onze vestiging in Nunspeet zijn wij op zoek naar:

MEDEWERKERS DISTRIBUTIECENTRUM

Parttime mogelijkheden tot maximaal 32 uur per week

Wat houdt het werk in?

Je sorteert handmatig de goederen en laadt de vrachtauto’s. Het gewicht van een colli is maximaal 15 kg. Dit doe je in wisselende diensten. Je begint om 16:00 uur en eindigt om 00:45 uur of je start om 18:00 uur en stopt rond 02:30 uur.

Wat vragen wij?

Je beschikt over goede sociale vaardigheden, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent collegiaal en gericht op samenwerking. Omdat je in de avond en nacht werkt moet je minimaal 18 jaar zijn. Je vindt het geen probleem om tijdens je werk veel in beweging te zijn en bent daar fit genoeg voor.

Wat mag je verwachten?

Je werkt in deze baan bij een groeiend bedrijf in een open cultuur. Wij bieden je een baan waarbij je zelf aangeeft hoeveel avonden/nachten (minimaal 2) je wilt werken, met uitzicht op een vast dienstverband, prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Je sollicitatie met CV kun je, bij voorkeur per e-mail, richten aan :
hrm@ne.nl.
NE DistriService B.V.
Energieweg 28
8071 DA Nunspeet.

Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je ons bereiken op 0341 257605.

Op onze website www.ne.nl kun je meer informatie over ons vinden.

DISTRIBUTIECHAUFFEURS

Wat houdt het werk in?

Als distributiechauffeur bij ons rijd je dagelijks een route in Nederland en lever je bovenstaande goederen af. Je bezoekt ongeveer 55 afleveradressen per dag. Nadat je door een collega chauffeur ingewerkt ben ga je zelfstandig op pad.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van minimaal een rijbewijs B en hebt enige rijervaring. Daarnaast beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel, kun je goed met klanten omgaan, ben je collegiaal en beschouw je een klant- en service gerichte houding als vanzelfsprekend.

Wat mag je verwachten?

In deze afwisselende functie werk je bij een groeiend bedrijf in een open cultuur. Wij bieden je een baan die je, naar wens, parttime (minimaal 2 dagen per week) of fulltime kunt uitvoeren met uitzicht op een vast dienstverband, prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Je sollicitatie met CV kun je, bij voorkeur per e-mail, richten aan :
hrm@ne.nl.
NE DistriService B.V.
Energieweg 28
8071 DA Nunspeet.

Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je ons bereiken op 0341 257605.

Op onze website www.ne.nl kun je meer informatie over ons vinden.

Medewerkers aan het woord

Henri van de Brake

Werkt sinds 2008 bij NE DistiService, Medewerker Distributiecentrum


“Bij NE DistriService krijg ik de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen en door te groeien. Zo ga ik een cursus volgen voor procesbegeleider en leidinggevende.”

“Ik vind het heerlijk om ’s nachts te werken. Vooral de gezelligheid met collega’s maakt mijn werk leuk. Ook word ik ingezet op verschillende taken. Deze afwisseling vind ik erg fijn.”

“Er hangt een gezellige en goede sfeer bij NE DistriService. Ook is het laagdrempelig. Ik kan zo bij de directeur naar binnen lopen als ik een vraag heb.”
Ik kan bij NE DistriService doorgroeien

Mark Engels

Werkt sinds 2000 bij NE DistriService, Chauffeur


“Ik werk met plezier bij NE DistriService. Ik vind het werk leuk en afwisselend omdat ik op elke auto ingezet kan worden en verschillende routes rijd. Zo zie ik veel van Nederland!”

“NE DistriService heeft een open cultuur. Ik kan bij de directeur naar binnen stappen als mij iets dwars zit of zomaar om te kletsen. Er wordt naar je geluisterd.”
De cultuur bij NE DistriService is open

Stefan van Elst

Werkt sinds 2005 bij NE DistriService, Hoofd planning


“Het puzzelen en uitzoeken van de ritten vind ik leuk. Ook ben ik verantwoordelijk voor alle chauffeurs. Ik hou wel van een beetje uitdaging!”

“Ik vind het leuk dat ik veel contact heb met klanten en chauffeurs. Dat de werkdruk hoog ligt, vind ik juist prettig. Eén van de leukste dingen die ik gedaan heb? Voor een spoedklus ben ik met een collega naar Marseille gereden.”

“Je weet nooit wat je ’s morgens kunt verwachten. Het kan rustig zijn maar het kan ook zijn dat je op onverwachte situaties moet inspringen. Af en toe rijd ik zelf een dagje als chauffeur. Deze afwisseling spreekt mij erg aan.”
Ik heb veel contact met klanten en chauffeurs

Patric Binnekamp-van Os

Werkt sinds 2003 bij NE DistriService, Chauffeur


“Als chauffeur kom ik door heel Nederland. Ik kom in contact met veel verschillende mensen. Dit maakt het werk voor mij erg leuk! Als chauffeurs zijnde helpen we elkaar ook altijd. Als ik onderweg ben en ik ga naar een plek die voor mij onbekend is, dan kan ik altijd een collega bellen die mij vervolgens uitlegt hoe ik er het beste kan komen.”

“De sfeer bij NE DistiService vind ik erg prettig. Dit is ook één van de redenen waardoor ik hoop nog vele jaren voor NE DistriService te mogen werken!”
Als chauffeurs zijnde helpen we elkaar altijd